Un any canviant L’Hospitalet de Llobregat

Home/Notes de premsa, Notícies/Un any canviant L’Hospitalet de Llobregat

Un any canviant L’Hospitalet de Llobregat

Fa un any els veïns i veïnes de L’Hospitalet van atorgar la seva confiança a la candidatura de CanviemLH {ICV-EUIA-PIRATES} per configurar Grup Municipal en el consistori amb 3 regidores: Ana González, Julia Carballeira i Ivan Nieto. Durant aquest any hem defensat des de l’oposició el programa amb el qual ens vàrem  presentar i que havia estat producte d’un intens debat amb la ciutadania.

La nostra principal ocupació durant el primer any de legislatura ha estat la situació d’emergència social que pateixen veïns i veïnes de la ciutat, les persones desnonades de les seves llars, l’atur, la pobresa energètica i el dèficit alimentari de tantes famílies. Ho hem denunciat i hem donat suport a la PAH i les entitats que cada dia participen per fer una societat abundant per tots i totes en contra de la pobresa.

Avui fa un any de les eleccions municipals de 2015 que van suposar el punt d’inici del canvi a L’Hospitalet. Un any treballant per canviar L’Hospitalet.

Hem defensat un model de ciutat sostenible, verda i sense barreres, on tots els ciutadans i ciutadanes poguem participar i decidir el disseny dels espais que habitem, defensant els escassos espais naturals que l’especulació segueix posant en perill, com és el cas del PDU de la Gran Via que pretén copiar un model urbanístic fracassat, obsolet i irresponsable que ens ha portat a la crisi actual. Hem apostat per un model de movilitat sostenible, ecològica i neta per la ciutat.

Hem estat en primera línia de defensa dels serveis públics, participant cada dimecres en les concentracions de l’Hospital de Bellvitge, que reivindica l’accés a la salut pública i de qualitat, en la defensa de l’escola pública, de les pensions dignes, en totes les mobilitzacions que defensen els drets i la dignitat del nostre poble.

Hem defensat la transparència de les administracions aplicant el codi ètic de la candidatura renunciat a privilegis instaurats. Ens hem esforçat a ser dignes de la confiança dipositada i aquest és el nostre veritable privilegi.

Seguim dedicant tots els esforços del grup municipal de CanviemLH {ICV-EUiA-PIRATES} a polítiques del be comú.

Podeu consultar totes les propostes del nostre grup municipal a l’apartat “què fem?” del menú principal de la web.

One Comment

  1. […] un any de legislatura municipal, en el qual hem defensat el projecte de ciutat que vam articular amb diferents moviments socials. […]

Leave A Comment