Article d’Opinió: A cops de titular

Home/Notícies, Opinió/Article d’Opinió: A cops de titular

Article d’Opinió: A cops de titular

A COPS DE TITULAR

La modalitat de govern del PSC LH per administrar la ciutat és via roda de premsa, amb grans titulars per generar ressò mediàtic i cops d’efecte.

El pas del temps demostra que allò que es deia no es compleix o que és molt diferent del titular estel·lar.

Va passar amb l’edifici de la Mistral on es va anunciar amb gran difusió que la Nau Ivanow s’instal·laria per desenvolupar activitat cultural, ara El projecte de la nau ivanow queda en no res.

També va passar amb la declaració de guerra de l’alcaldessa a les entitats bancàries, amb amenaça d’expropiació de pisos als bancs amb habitatges buits, encara no hem vist ni un expedient sancionador ni cap cessió d’habitatges.

Ara anuncien que l’espectacle de Le Cirque du Soleil s’instal·larà a L’Hospitalet fins a l’any 2030 en el seu l’itinerari de gires. CanviemLH ha demanat el contracte però simplement n’hi ha signada una declaració d’intencions que no obliga a res a la multinacional del circ, que pot desfer el suposat acord en qualsevol moment.

Mentrestant, a esquena de la gent, venen la ciutat a capital privat com en el PDU de la Gran via o en convenis avantatjosos com el que “regala” l’edifici dels antics jutjats al grup Planeta.

Uns pocs faran caixa a costa nostre mentre ens intenten distreure amb els titulars, és aquesta l’única certesa.

Leave A Comment