Article d’Opinió: Incompliments i vot de qualitat

Home/Opinió/Article d’Opinió: Incompliments i vot de qualitat

Article d’Opinió: Incompliments i vot de qualitat

Incompliments i vot de qualitat

Complim un any de legislatura municipal, en el qual hem defensat el projecte de ciutat que vam articular amb diferents moviments socials. Amb aquest esperit hem presentat mocions al ple municipal. Malauradament ens hem trobat amb un equip de govern socialista refractari a noves idees i amb dinàmiques estancades, fins el punt d’expressar públicament en diverses ocasions que no complirien les mocions aprovades pels grups municipals de l’oposició, com és el cas de la “moció pel foment de l’ús de la bicicleta”, deixant marejar sobre la taula la remodelació dels mitjans de comunicació locals, o fent interpretacions parcials a la pluralitat a la taula de subvencions, entre d’altres.

Per il·lustrar encara més aquest immobilisme, el passat ple de maig el vot de qualitat de l’alcaldessa socialista va evitar l’aprovació d’una moció, empatada en vots, que demanava la modificació del reglament del ple per facilitar la participació de les entitats i de la ciutadania en les sessions plenàries.

Aquesta actitud xoca frontalment amb el model de CanviemLH, que es basa en el consens, el debat amb pluralitat i la participació dels veïns i veïnes per construir entre tots i totes una ciutat neta, justa i verda. Aquest és el nostre objectiu i el nostre compromís.

El vot de qualitat de l’alcaldessa socialista va evitar l’aprovació d’una moció, empatada en vots, que demanava la modificació del reglament del ple per facilitar la participació de les entitats i de la ciutadania.

Leave A Comment