1 d’octubre: Orgull de ciutadania diversa, pacífica i compromesa

CanviemLH denuncia la repressió policial contra la població pacífica.

Aquest 1 d’octubre CanviemLH {ICV-EUIA-PIRATES} no pot més que felicitar a tota la ciutadania de la nostra ciutat, que avui ha demostrat ser i merèixer viure a un Estat demòcrata. La ciutadania de l’Hospitalet de Llobregat i de Catalunya han demostrat un tarannà pacífic i democràtic enfront de la violència indiscriminada i sense mesura de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, enviades pel govern central del PP, per reprimir el lliure desenvolupament del dret a decidir de la ciutadania, que suposadament hauria de defendre.

Avui hem pogut apreciar a una població pacífica, valenta, decidida i, sobretot, diversa fer cues de moltes hores sota la pluja per poder expressar-se democràticament, tot sabent que en qualsevol moment podria ser durament reprimida, tal com així ha passat en diversos punts de la nostra ciutat.

Lamentem que el govern del PSC i dels dos regidors trànsfugues, comandat per l’alcaldessa Núria Marín, no hagin volgut escoltar les recomanacions dels grups polítics de l’oposició que defensem la democràcia i que hagin decidit posicionar-se amb les consignes intolerants del govern del PP, que s’ha demostrat desfasat i totalitari, i repressor de la seva gent. El PP ha vulnerat la Constitució, la llei internacional i l’Article 7 del Tractat de la Unió Europea, amb la complicitat de Ciutadans i del PSOE.

Exigim l’aturada de la repressió antidemocràtica i de les actuacions policials contra la població pacífica a la ciutat de l’Hospitalet i a Catalunya i demanem la dimissió de Mariano Rajoy.

Estem orgullosos i orgulloses de la ciutadania de l’Hospitalet de Llobregat i de Catalunya, exemple d’activisme pacífic i compromís.