Denunciem la manca d’ ètica comunicativa del PSCLH

El grup municipal de CanviemLH {ICV-EUiA-PIRATES} denunciem la manca d’ ètica comunicativa del govern municipal del PSC de L´Hospitalet de Llobregat.

Ja són massa les ocasions en què el govern municipal fa un ús partidista dels actes de ciutat, avantposant els interessos i la marca del seu partit a l’interès i el respecte per les institucions plurals a les que haurien de representar.

Considerem poc ètic transformar actes de ciutat com La nit dels esports, la presentació de la infraestructura de suport als refugiats(SOS LH Ajuda al refugiat) o la presentació del manifest per l’educació en mítings polítics i propagandístics del PSC i de l´actual alcaldessa de la ciutat Nuria Marin.

Però la manca d’ètica no queda només en l’apropiació d’actes de ciutat, també arriba a les comunicacions institucionals públiques, durant les eleccions municipals de l’any 2015 els telèfons d’informació municipal es van publicar en flyers propagandístics de campanya sota el lema de campanya del PSC “Estem amb la Núria”com si fos un servei del PSC i no un servei municipal.

Sembla ser que tants anys de govern del PSCLH els ha fet confondre la institució pública (Ajuntament) amb el seu partit. Hi ha serveis, actes i obres que són públiques i fins on sabem les paga l’Ajuntament, no el partit socialista de L’Hospitalet.

El darrer episodi el trobem en la comunicació pública de la inauguració de l’ampliació del parc de Can Boixeres, publicitat amb una imatge on apareix només el logo del PSC.

Les obres del parc de Can Boixeres, ens agradin més o menys, s’han pagat amb diners públics, de tota la ciutadania i per tant fer un ús partidista, apropiant-se per fer un ús partidista ens sembla lamentable.

Els representants polítics tenim la responsabilitat i el deure de vetllar pel respecte a les institucions públiqes.

CanviemLH demana que el PSCLH respecti les institucions públiques.

[youtube id=”Rld7eABSApE” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]