El Pla Delta NO justifica el PDU GranVia

Davant la presentació del denominat “Pla Delta”, signat pels Ajuntament de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat i el Prat de Llobregat.

L’alcadessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha insinuat a les xarxes socials que el Pla presentat aquest matí va en la línia del PDU GranVia. Literalment ha anunciat que “Avui hem presentat l’Estratègia per al delta del Llobregat, un projecte clau per al desenvolupament de l’àrea metropolitana. 30 projectes vinculats a la reactivació d’espais generadors d’activitat i ocupació, la sostenibilitat, l’habitabilitat i les infraestructures. Amb l’horitzó posat en 2025, l’estratègia entra en diàleg amb el projecte que desenvolupem a la ciutat a l’entorn de l’avinguda de la Granvia i en aquest entorn proper al delta del Llobregat. El PDU Granvia L’Hospitalet planteja el desenvolupament d’un pol biomèdic, la preservació de la zona de Cal Trabal i la generació d’economia per reinvertir-la als barris seguint el #ModelLH.
Contribuïm a la marca de la Gran Barcelona. El futur de les nostres ciutats de l’entorn metropolità, demana impulsar grans projectes, com aquests, per tal de no perdre impuls en un món cada cop més competitiu.

Des de CanviemLH {ICV-EUIA-PIRATES-E} volem aclarir que El Pla Delta presentat NO TÉ RES A VEURE amb el PDU Gran Via. Ada Colau i Barcelona en Comú NO donen suport al PDU GranVia. Recordem que l’informe de Barcelona sobre el PDU era desfavorable i que per això no es va portar a Consell metropolità.

Membres de Canviem L’H han participat en el procés de debat i esmenes a aquest conjunt de projectes denominats en conjunt “Pla Delta”, projectes que en cap manera tenen el caire especulatiu del PDU impulsat pel PSC i el PDeCat (antiga Convergència i Unió). Avui només s’han presentat les directrius del pla estratègic.

Denunciem que l’alcaldessa Núria Marín vulgui aprofitar l’acte d’avui i la foto amb Ada Colau i Lluís Tejedor per confondre, interessadament, a la ciutadania.

Demanem rigor i seriositat al govern socialista. És indigne del govern de la segona ciutat de Catalunya fer servir els plans estratègics com a elements de publicitat enganyosa. El dret a la informació és una obligació dels representats públics. No es pot fer campanya i discurs partidista de projectes de consens.

pla delta i STOP PDU Gran Via Núria Marín manipula