El Grup Municipal CANVIEM L’H {ICV-EUIA-PIRATES} dóna suport a les vagues parcials dels treballadors i treballadores de Spark Ibèrica del polígon Pedrosa de L’Hospitalet de Llobregat.

 Els Regidors de CanviemLH van assistir a la concentració del dia 6 d’Octubre per fer costat al delegat sindical de CCOO  Jordi Celdrán  acomiadat per l’empresa en una clara maniobra de vulneració dels drets fonamentals i laborals.

Spark Iberica és una empresa de 370 treballadors que es dedica al manteniment del transport elèctric i presta servei a diferents companyies, entre les quals figura Endesa. La justificació per acomiadar a Jordi Celdrán, aprofitant-se de la permissivitat de les últimes reformes laborals, ha estat la pèrdua d’un servei de manteniment integral, adjudicat a una altra companyia.

L’empresa ha donat per extingit el lloc de treball, sense oferir aquest treballador cap alternativa de recol·locació, malgrat no existir  obligació de subrogació a càrrec de la nova adjudicatària, deixant al treballador en una absoluta indefensió jurídica i personal.

CCOO d’Indústria de Catalunya denuncia que la decisió de l’empresa d’extingir el contracte laboral del treballador, que havia sortit escollit delegat de personal en el darrer procés electoral, amaga un cas de persecució sindical.

CanviemLH dóna suport a les demandes del treballador i de CCOO que exigeix la immediata readmissió de Jordi Celdrán al seu lloc de treball.