Pensionistes en peu de guerra

La Marea de Pensionistes en peu de guerra, inundant els carrers de lluita col·lectiva. Denunciant la injustícia de ser penalitzats per un Govern de l’Estat que rescata bancs però que no és capaç de pujar l’IPC (Índex de preus al consumidor) a les prestacions de pensionistes i jubilades.

Demanen derogar l’última reforma de les pensions que introduïa el factor de sostenibilitat, revaloració en funció de l’IPC amb caràcter retroactiu i assegurar el finançament de les pensions via Pressupostos Generals de l’Estat, entre altres mesures, per assegurar el dret a una jubilació o pensió digna i suficient per a la seva generació i també per les futures.

Lluiten per tots i totes en aquesta gesta singular de fraternitat i solidaritat que ho està desbordant tot, el carrer, les places i les institucions. Sense por, sense permís de ningú, arrosseguen consciències i assenyalen als responsables de portar-nos a l’abisme de la precarietat, l’atur i l’exclusió.

El PP ha trobat os davant aquesta gent que va treballar tota la seva vida, que va construir la democràcia, impulsant amb el seu esforç una societat sencera. Aquesta és la gent del “cinturó vermell”, de la terra per qui la treballa, la gent que li va donar la volta a una dictadura, que no abaixa el cap ni clava el genoll. La Marea de Pensionistes és un exemple de compromís i dignitat lluitarem plegats al vostre costat.