Portada Programa Electoral Canviem L'H

«Les idees no viuen sense organització» Antoni Gramsci

Aquest es el programa electoral amb el que concorre a les eleccions municipals del 24 de Maig de 2015 l’espai de confluència polític, social i ciutadà Canviem L’Hospitalet, que en aquests comicis ho fa sota les sigles ICV-EUIA-Pirates-E.

Aquestes propostes s’han elaborat a partir de les idees sorgides en dues jornades programàtiques obertes, una d’economia i una altre d’urbanisme, amb la participació de ciutadans i moviments socials. S’ha complementat amb les propostes i idees programàtiques dels partits que formen part de la confluència.

A través de la nostre pàgina web, qualsevol ciutadà resident a l’Hospitalet ha pogut escollir les nostres 10 prioritats programàtiques d’una llista de 25.

No pretenem que aquest sigui un programa tancat, ni un dogma de fe en absolut. Es tan sols una pinzellada de les nostres propostes, una invitació a seguir reflexionant conjuntament, a millorar-lo i enriquir-lo de forma col·lectiva.

El programa es troba dividit en quatre eixos temàtics:

  • Rescat Social i Treball: engloba les propostes econòmiques de caràcter més urgent i immediat per tal de fer front a l’emergència de la crisi.

  • Ecologia, Economia Verda i Urbanisme: recull les idees a llarg termini per replantejar el model de ciutat, per fer-la més sostenible i ecològica.

  • Serveis a les Persones i Igualtat: es un compendi de propostes sectorials sobre els diferents serveis socials, drets civils i col·lectius que permeten mantindre i reforçar la cohesió social a la ciutat.

  • Democràcia, Transparència, Fiscalitat Justa: fa un repàs a les mesures per crear una veritable democràcia real i transparent a la ciutat, amb una fiscalitat neta que faci front a la corrupció i les desigualtats.

Podeu trobar un resum de les «25 prioritats programàtiques» fent click aquí.